Artiest En Nummer Van De Maand November !!! Bobby Prins > Eens Schijnt Voor Jou De Zon Wel Weer

Bobby Prins was al op jonge leeftijd bezig met het volgen van accordeonlessen, het instrument dat hij tot op de dag van vandaag nog bespeelt. Een gitaar en een zomernacht was de eerste single die hij opnam, op 18-jarige leeftijd. Nog geen drie jaar later richtte hij zijn eigen groep op, “Bobby Prins & the Sound Express”. Het allergrootste succes van Bobby Prins is zeker het nummer Sancta Maria, dat hij in 1972 opnam en vele malen gecoverd is door vele artiesten, onder wie Jo Vally. Andere bekende nummers zijn Ik zoek naar een dorpTe jongToe kom in m’n armen en De kleine prins. Bobby Prins treedt nog regelmatig op in dancings, feesttenten en zalen, zowel in België als Nederland.

Opmerkelijk is dat door Bobby Prins meer lp’s en cd’s zijn opgenomen dan singles.

In november 2012 bracht hij de cd Album vol dromen uit, waarvan meer dan 6.000 exemplaren werden verkocht. In oktober 2013 volgde een album genaamd Ik heb je zo nodig!. Op 2 april 2014 kreeg Prins een Golden Lifetime Award van de gemeente Aarschot, een erkenning voor zijn 50-jarige carrière.

In 2017, ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag, bracht hij zijn memoires uit, onder de titel Van de Prins geen kwaad.

Ongeveer elk jaar komt Bobby Prins nog met een nieuw album voor zijn fans, ook op accordeon. Zijn meest recente cd is 13 tinten geluk uit december 2017.